Sivut

sunnuntai 15. elokuuta 2021

Kollaasikurssi värikontrasteja hyödyntäen

Edellisessä postauksessani kirjoitin syksyn kursseistani Lahdessa Wellamo-opistossa. Koska ilmoittautuminen myös kevään 2022 kursseille on jo nyt mahdollista, kerron vähän 31.01. alkavasta lyhytkurssistani "Värikontrastit kollaasissa uusiomateriaalia käyttäen"

Värien harkittu käyttö antaa merkittävästi lisäarvoa kaikelle sommittelulle. Siksipä päätin laatia kurssin, jossa käytämme tietoisesti värikontrasteja. Pohjustan tietenkin asiaa myös kurssin ensimmäisenä iltana, mutta jos haluat syventyä värioppiin ja värien sommitteluun enemmänkin, syksyn väripäiväni on oivallinen tietopaketti tätäkin varten. Ilmoittautuminen tuolle kurssille onnistuu vaikkapa edellisen heinäkuun postaukseni kautta.

Tässä jouluisessa kollaasissa (kirjan takakansi) on hyödynnetty värikontrastia.
Mahdollisuuksia on paljon enemmänkin, siitä kerron kurssilla sitten lisää.
 

Kerron syksyn mittaan myös tässä blogissani omista kokeiluistani. Kuten olen aiemmin kertonut, tämä harrastus on koukuttavaa ja kehittää samalla visuaalista silmää, sommittelutaitoja, värisilmää ja kädentaitoja. Ja kun näissä asioissa kehittyy, kaikki luova tekeminen tuottaa enemmän iloa.

Säästä siis lahjapaperit, vanhat lehdet tai esitteet, pahvinpalat, suklaarasiat, kangastilkut ja muut sälät. Niillä on käyttöä!

Tässä on linkki kevätlukukauden 31.01. alkavaan kollaasikurssiini:

https://www.opistopalvelut.fi/wellamo-opisto/search.php?l=fi&search=011104313

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti