Sivut

maanantai 13. elokuuta 2018

Puhtia värien käyttöön

Tänä syksynä pidän taas suosiota saaneen lyhytkurssin väreistä Wellamo-opistossa Lahden Aikuiskoulutuskeskuksessa.

Olen iloinen, että vähitellen niin pitkän värittömän kauden jälkeen värien suotuisaa vaikutusta ihmisten hyvinvointiin on alettu tiedostaa ja arvostaa enemmän.

Itselläni on ollut jo kauan motivaatiota puhua värien hyvää tekevästä vaikutuksesta ja olen huomannut kursseillani, että kiinnostus aiheeseen onkin ollut runsasta. Vain tieto siitä, miten käyttää ja yhdistellä värejä ja sävyjä, on ollut puutteellista ja aiheuttanut tietynlaista arkuutta tai epävarmuutta. Eihän peruskoulussakaan aiemmin syvennytty sen kumemmin värien sekoittamiseen ja värisävyjen runsaaseen maailmaan. Minä havahduin aiheeseen paremmin vasta opiskellessani Saksassa. Sittemmin työskennellessäni mainosalalla osasin käyttää tietoisesti värejä juuri niiden puhuttelevuuden takia.

Siksipä kerron kursseillani muunmuassa värien psykologisesta merkityksestä, hiukan myös väriopillisista asioista - puhumattakaan erilaisista käytännön harjoituksista. Itse tekemällä asiat sisäistyvät parhaiten.

Käytämme muunmuassa värilastuja ja kangastilkkuja vertailuun ja kokeiluun.
Jos kiinnostuit, niin ilmoittauduthan pikaisesti, sillä kurssi täyttyy usein nopeasti.
Kurssi on kahden illan mittainen 19. ja 26.09.2018 ja ilmoittautumiset voi tehdä vaikkapa 14.08. klo 10.30 alkaen tästä kurssinumerolinkistä:

011104350

Huom! Korjasin ylle oikean ilmoittautumisen alkamisajan, eli pitää olla tiistai 14.8.2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti