Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2018

Joulu lähestyy - kortit ja lahjapussit uusiomateriaalista

Kaikesta huolimatta Joulu alkaa taas pikkuhiljaa lähestyä. Valmistelut on hyvä aloittaa. Pidän Wellamo-opistossa, Lahden aikuiskoulutuskeskuksessa kahden perjantai-illan mittaisen kurssin, jossa valmistamme joulukortteja ja lahjapusseja 9. ja 16.11.2018 klo 17.15-20.30.

Teen itse ihan ammatikseni uniikkeja kollaasin ja maalauksen yhdistäviä kortteja, joista esimerkkejä alla:



Kurssilla teemme kortteja ja erikokoisia lahjapusseja uusiomateriaaleista, eli kaikkea jouluista tai muuta sopivaa "sälää", mitä sinulta on jäänyt vaikkapa edellisvuosista, voit tuoda mukanasi. Korttipohjia luonnonvalkoisena kuorineen voi ostaa myös minulta. Jos haluat muita värejä, niin tuothan mukanasi.

Samoin, jos sinulla on värillisiä paperiarkkeja, vanhoja joulupaperin tähteitä tai kartonginpaloja, voit käyttää ne hyväksesi kurssilla. Kaikki pitsinpalaset, nauhanpätkät, jouluiset lehtileikkeleet, kiiltokuvat tai höyhenet ja jopa pikkuhelmet saattavat löytää paikkansa suunnitelmissasi. Jos haluat täydentää töitäsi piirustuksella, niin tuothan vaikkapa huopakynän tai värikyniä.

Koska kurssi jatkuu toisella viikolla, voit myös täydentää materiaaleja ennen toista iltaa mielesi mukaan. Ethän kuitenkaan unohda ensimmäiseksi illaksi 9.11. liimapuikkoa ja saksia.

Valmistelen kurssia ja huomaan, että kaikenlaista käyttökelpoista
löytyy minunkin varastoistani.
Odotan innoissani tätä kurssia, sillä huomaan jo valmistellessani, että ideoita alkaa pursuta aina vain enemmän. Ja joukossa niitä syntyy lisää!

Ja tästä ilmoittautumiseen:
https://opistopalvelut.fi/wellamo-opisto/search.php?l=fi&search=011104358

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti