Sivut

perjantai 5. tammikuuta 2018

Värisommittelua jokaiselle

Suositut värisommittelukurssini jatkuvat taas Lahdessa Wellamo-opistossa tammikuussa. Huomasin, että kurssilla on vielä tilaa. Tosin ilmoittautuminen alkoikin vasta kaksi päivää sitten.

Tällä kertaa lyhytkurssini on jaettu kahteen osaan, jotta osanottajat voivat miettiä ja kypsytellä tarvittaessa ideamateriaalia toista iltaa varten.

Periaatteeni on ollut alusta alkaen, että jokainen osanottaja saa innostusta väreihin - riippumatta siitä, minkälaista tietoa hänellä on ennestään väriteorioista tai värien yhdistelemisestä.


En aikoinaan opiskellessani pitänyt vierasperäisten sanojen ja liian teoreettisten ilmaisujen tulvasta, joita jotkut aiheesta ihastuneet opettajat viljelivät. Mietin, että miten toimin sitten käytännössä, kun pitää yhdistää kolme värisävyä niin, että ne tehoavat haluamallani tavalla? Se puoli kun jäi oikeasti käsittelemättä kaikkien substraktiivisten vaikutusten seassa.

Myös kokeilemalla ja vertailemalla värisilmä harjaantuu.
Menneisyyteni mm. mainostoimistossa avarsi tuota käytännön puolta värien kanssa toimimisesta. Lisäksi toimiessani mieheni kanssa maalaus- ja tapetointiremonttien suunnittelussa ja toteutuksessa käytännön tieto on laajentunut entisestään puhumattakaan opetustyössäni Saksassa ja Suomessa saamastani kokemuksesta.

Jos kiinnostuit aiheesta, ilmoittaudu pikaisesti, sillä kurssi alkaa Lahden aikuiskoulutuskeskuksessa jo torstaina 18.1.2018 ja jatkuu vielä toisen illan 25.1. käytännön harjoituksilla. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä:
väri-ilta 011104351

Muistathan myös helmikuun muotipiirustuskurssini, josta kirjoitin hiljattain myös blogissani. Tässä vielä suora linkki muotipiirustuskurssille ilmoittautumista varten: Muotipiirustus 011104352

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti